sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Avauskisa keskiviikkona klo 18 Meri-Toppilasta

Kausi alkaa keskiviikkona klo 18 Meri-Toppilasta. Lähtöpaikka on Frisbeegolfradan parkkipaikalla eli Täällä. Kartat jaetaan n. klo 17.30 ja järjestäjät paikall n. klo 17.
Tarjolla on kaupunkimaista maastoa, joskin rastit on useimmiten "puskan" puolella. Kuivin jaloin pääsee, jos haluaa, mutta uusia hyviä reittivalintoja aukeaa lumen sulaessa. Muistakaahan, että junaradan saa ylittää vain virallisista paikoista ja pihoihin ei ole asiaa.
Sarjat 1h ja 2h, juosten ja fillarilla
Ilmoittaudu ja maksa mieluiten etukäteen https://holvi.com/shop/suuretseikkailijat/
Tervetuloa mieluiten kaverin kanssa tai porukalla, toki yksinkin saa mennä.

Lisätietoja:

"Kisan" kesto on 1 tai 2 tuntia, jonka aikana Sinun olisi löydettävä mahdollisimman monta rastia ja kerättävä mahdollisimman monta pistettä (rastin ensimmäinen numero kertoo pistemäärän). Tällä kertaa voittajia ei palkita, vaan kaikki palkinnot arvotaan osallistujen kesken. Voit osallistua "kisaan" omalla vastuulla joko yksin, kaksin tai jenginä. Leimaus tapahtuu älykännykällä (jos pari tai jengi, leimaus vain yhdellä ja samalla kännykällä) ja se on todella helppoa. Kun olet rastin lähellä, painat vain ruudulla näkyvää nappia ja leimaus on suoritettu. Voit toki halutessasi etsiä rasteja ilman leimaamista, sekin on ihan nastaa.

Mukaan tarvitset fillarin tai tossut, kännykän ja mielellään kompassin. Älykännykkäpidikkeestä voi olla hyötyä, mutta ilmankin pärjää. Myös huumorista voi olla apua. Jos fillaroit, kannattaa olla myös karttateline pyörään. Jos et vielä omista sellaista, niin järjestäjällä on muutama lainata. Jos Sinulla ei ole kunnon pyörää, voit tapahtuman yhteydessä testata myös järjestäjän Canyoneita.

Osallistuminen maksaa 15 euroa/nuppi (käteisellä, liikuntaseteleillä tai webkaupassa https://holvi.com/shop/suuretseikkailijat/) tai 25 euroa/kausi/nuppi (kuuluu kaksi kisaa) ja osa mammonista menee jälleen hyväntekeväisyyteen. Jos maksat liikuntaseteleillä, katso tarkemmat ohjeet lopusta. Samalla maksulla voit kiertää rataa myös jälkeenpäin niin paljon kuin sielu sietää. "Kisan" jälkeen rata avautuu kaikille, jolloin voit vapaasti käydä reenaamassa siellä aina syksyyn asti. Tuu rohkeasti matkaan ja ota vielä kamu mukaan...

Voit maksaa osallistumisesi smartum, tyky tai virikeseteleillä paikan päällä Oulu Rogaa ja Rollaa - tapahtuman yhteydessä. Jos osallistut tapahtumaan muuna ajankohtana, voit lähettää nimelläsi varustetut setelit seuraavaan osoitteeseen:
Matti Hokkanen
Nykäsenkankaantie 12 b
90650 Oulu

Voit maksaa myös käyttämällä Smartum saldoa. Kirjaudu Smartumin palveluun ja tee osallistumismaksuasi vastaava maksu. Esitä tosite tulosteena tai puhelimen ruudulta järjestäjälle "kisan" yhteydessä. Jos osallistut kisaan muuna ajankohtana, tositetta ei tarvitse esittää.

T. Suuret Seikkailijat ry

P.s. Tämä "kisa" on hyvää harjoitusta mutaäksään ja syksyn Yö-rogainingiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti