maanantai 28. toukokuuta 2018

Canyon Roga rollattu ja juostu

Canyon Roga saatiin vietyä läpi hienossa säässä ja kuivassa maastossa. Vuosi sitten sama tapahtuma ja tuli räntää ja rakeita :-).

Fillarisarjassa Kauko Heinikoski Paksumahoista rollasi uskomattomat 225 pistettä eli vain kaksi rastia jäi hakematta. Jarkko Koskela ja Jussi Keskinarkaus veivät seuraavat sijat odotetusti. Naista voiton vei Paksumaha Ladyt (Sari ja Jonna Höynälä), toiseksi tuli iPhonen takia Niina Jaako (valitamme, että iPhonessa paikannus ei toimi kunnolla ja siksi leimaus on ongelmallista).

Juoksussa virallisen sarjan eli 1,5h voitti Petteri Annunen toisena Ilpo Viippola, sekä kolmantena kisan nuorin osallistuja Osku Hoikka (isänsä kanssa). 3h juosten kiersi ainoana J.oksa.

Canyon Roga takana ja kesä edessä ja et ehtinyt mukaan? Ei huolta sillä rata on auki koko kesän ja karttoja saa maksamalla maksun webkaupassa ja hakemalla kartan sieltä löytyvästä linkistä (vain valmiiksi tulostettuja karttoja tarjolla, koska kartta on A3). https://holvi.com/…/produ…/dd80f32dd0f1d12a0439b11352b09833/

HUOM! Syksyn Pimiä Rogainingin ilmoittautuminen avautuu illalla erikoishinnoin nopeille. Stay tuned...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti